SAMSUN / İLKADIM - Tepecik Şehit Adem Şengül İmam Hatip Ortaokulu

May

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Mustafa BAYRAKTAR yönetiminde OKUSAM Projesi Kapsamında öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıkları pekiştirmek amacıyla öğrencilerimiz her ay bir kitap seçmekte ve sonrasında kendilerinden okudukları kitabı anlatması istenmektedir. Süreç sonunda öğrencilerimiz okudukları kitaba ilişkin sınava girmekte ve kendilerine geri bildirim yapılarak öğrencilerimiz desteklenmektedir.

May

OKUSAM Projesi Okur Yazar Buluşmaları Kapsamında Yazar Hasan YİĞİT okulumuz konferans salonunda okulumuz öğrencileriyle buluştu.

Şbt

İl Futsal Karşılaşmaları ilk grup maçımızda Özel Boğaziçi Kolejini 11-1 yenerek galibiyetlerimize bir yenisini ekledik. Beden Eğimi Öğretmenimiz Ali Serdar ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulunuz bünyesinde yapılan son deneme sınavında her sınıf düzeyinde 1. olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

5. Sınıflar Birincisi: 5C Sınıfından Muhammet Baha Aydın

6. Sınıflar Birincisi: 6C sınıfından Said Bilal Bektaş

7. Sınıflar Birincisi: 7C sınıfından Yusuf Eroğlu

8. Sınıflar Birincisi: 8D sınıfından Ömer Faruk Demircan

Öğrencilerimizi tebrik ederiz..

Ara

Okulumuzda 5/A ve 5/B sınıfı öğrencileri arasında 4 Aralık 2023'te yapılan kitap okuma yarışmasında Jules Verne'in "Ay'a Yolculuk"isimli kitabı okundu. 35 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen sınavda en fazla doğruyu Ecrin TURHAN adlı öğrencimiz yaptı. Öğrencimizi başarısından dolayı kutluyoruz.