SAMSUN / İLKADIM - Tepecik Şehit Adem Şengül İmam Hatip Ortaokulu

Ufuk BOZOĞLU - Müdür

2006 yılında Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde Matematik Öğretmeni olarak göreve başlayan Ufuk BOZOĞLU çeşitli okullarda öğretmenlik ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. Görev yaptığı sürelerde ilçe ve il matematik zümre başkanlıkları görevinde bulunan Ufuk BOZOĞLU, il genelinde yapılan ortak sınavlar için soru yazma komisyonlarında aktif görev üstlendi. Bir çok projede öğrencilere proje danışmanlığı yapan  Ufuk BOZOĞLU, 4007 TUBİTAK Bilim Şenliklerinde Atölye Lideri olarak rol üstlendi. 2013 yılında "Ortaokul 7. Sınıf Matematik Dersi Alan-Çevre İlişkisi Konusunda Oyun Temelli Öğretimin Öğrenci Başarısına Etkisi" isimli tez çalışması ile matematik eğitimi alanında tezli yüksek lisansını tamamladı. Eş zamanlı olarak Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Devamında matematik eğitimi alanında doktora eğitimine başlayan Ufuk BOZOĞLU hukuk alanına yönelerek 2014 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde hukuk eğitimine başladı. 2018 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu ve yapılan arabuluculuk sınavında başarılı olarak arabulucu olmaya hak kazandı. Çeşitli ulusal dergilerde yayımlanmış hakemli makaleleri ve bildirileri bulunan Ufuk BOZOĞLU 2023 yılında Samsun Barosu bünyesinde Avukatlık Stajını tamamladı. 2024 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesinde Kamu Hukuku Ana Bilim dalında "Vergi Usul Kanununda Defter, Kayıt ve Belgeleri Gizleme Suçunun Susma Hakkı Kapsamında Değerlendirilmesi" isimli tez çalışmasıyla hukuk alanında da tezli yüksek lisansını tamamladı.   Sınava dayalı olarak 2021 Yılı Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme  kapsamında 03/09/2021 tarihinde okulumuzda okul müdürü olarak göreve başlayan Ufuk BOZOĞLU halen bu görevini sürdürmektedir.