T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / İLKADIM - Tepecik Şehit Adem Şengül İmam Hatip Ortaokulu

MİNİK ELLER İLK KİTABINA KAVUŞUYOR ETWINNING PROJESİ

Tepecik Şehit Adem Şengül İmam Hatip Ortaokulu Türkçe öğretmeni Nurbaki ÇAKMAK rehberliğinde 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında Türkiye’nin farklı illerinde ve Azerbaycan’da bulunan okullarla  “Minik Eller İlk Kitabına Kavuşuyor eTwinning” projesine başlangıç yaptı.

Tepecik Şehit Adem Şengül İmam Hatip Ortaokulu Türkçe öğretmeni Nurbaki ÇAKMAK rehberliğinde 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında Türkiye’nin farklı illerinde ve Azerbaycan’da bulunan okullarla  “Minik Eller İlk Kitabına Kavuşuyor eTwinning” projesine başlangıç yaptı. Projenin kurucuları Trabzon Ortahisar Bilim ve Sanat Merkezinden Sinan ÖZER ve Azerbaycan Quba rayonu Alekseyevka kənd tam orta məktəb okulundan Sevil BAYBALAYEVA’dır. eTwinning projemiz proje tabanlı öğrenmeye odaklanmakta ve tüm dersleri içermesi suretiyle bütüncül öğrenmeyi teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

Küçük öğrencilerin yazma yeteneklerinin geliştirilmesi amaçlanan bu projede, öğrencilerin kendi kültürlerini başka kültürlere aktarmalarını kitap yazarak sağlamasına çalışılacaktır. Çıkan ürünlerinin resimlemesi de resim yeteneği iyi olan öğrencilere yaptırılarak öğrenciler arasında iş birliği sağlanacak ve böylece ortak bir ürün ortaya çıkarılması sağlanacaktır.

24-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.12.2023 - Güncelleme: 24.12.2023 21:43 - Görüntülenme: 26
  Beğen | 0  kişi beğendi